Известие

Collapse
No announcement yet.

Дебитомер за 265 лв. оригинален BOSCH от Ал. Ауто

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Re: hello

Първоначално публикувано от Novachev
    Първоначално публикувано от Boriio
    какво времето има да показва,разваля ти се дебитомера,такива като теб ми казват 600лв друг ми казва 200 лв.човека няма много пари,този от 200 е същия номер върши същата работа,ама изработката му била друга.ами боли ме честно..................каква му е изработката,колко ще я караш тая кола 100 години или още една или две годинки и ще и направиш още 50 хиляди километра.нека всеки сам да си решава какъв дебитомер да си закупиdaje vyv EBAY.UK ima i po 31 paunda
    Има той изкарва около 6 месеца а относно изработката един въпрос защо не си купувате за вкъщи само китайска техника на разни фирми дето ги чувате за първи път и те вършат същата работа.
    Но това все пак е форум тук трябва да си оказваме взаимопомощ мисля че достатъчно се изписа купувайте си каквито части искате и на която фирма искате. Една стара английска поговорка гласи Не съм толкова богат че да си купувам евтини работи.
    Моят(230лв) като е година и половина и е вече малко над 40 000 км, от които към 30 000 градско София(смятай за какво замърсяване става въпрос) ,защо не се е прецакал още - говориш наизуст ............ И тая китайска техника дет сме си я купили пише бош на нея Още повече, че евтиното за което иде реч в тая тема не се различава от скъпото нито по "МАРКА" нито по външен вид .......... освен в цената ...........
    темата стана безсмислена
    Alfa156 Against All

Comment

предлагам модераторите да закрият темата...
      Aprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
      Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
      Lancia Ypsilon '02

Comment

Първоначално публикувано от KirilSol
        предлагам модераторите да закрият темата...
        Защо, за мен е полезна тема, нали за това е форума???
        sigpic
        ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
        0889 636 093

Comment

да я заключат ,а не закрият Няма какво да се пише повече освен спам и спор .........
          Alfa156 Against All

Comment

Карах някъде към 10К с 230лв'вия дебитомер и за са немам грижа.
            Пък за ръ4кане си ръ4кам до прекъсва4 и то доста и до сега неми е светвал инжекторната лампа.

Alfa Romeo GTV 2.0 TS 16V 155 bhp, K&N Sport Filter, PowerFlexed, Eibach Pro Sport Kit.

Comment

Що се напъвате толкова не разбирам.
              Знам колеги от София дето с дебитомер за 518 пак изкараха по
              1 година.

Какво значи да този деботимер изкарва 1 година или 6 месеца?
              Ако карам по 6-7хиляди на месец колко ще ме изкара?
              ex ALFA ROMEO 156 1.8 TS '98

Comment

Не се карайте, моля! Наближават редовните срещи, ще пием по бира и ще изгладим разногласията

Comment

Re: hello

Първоначално публикувано от slav40
                  [
                  Моят(230лв) като е година и половина и е вече малко над 40 000 км, от които към 30 000 градско София(смятай за какво замърсяване става въпрос) ,защо не се е прецакал още - говориш наизуст ............ И тая китайска техника дет сме си я купили пише бош на нея Още повече, че евтиното за което иде реч в тая тема не се различава от скъпото нито по "МАРКА" нито по външен вид .......... освен в цената ...........
                  темата стана безсмислена
                  Не си ме разбрал не съм имал в предвид ежтин Бош а евтин дебитомер Хофер външно изглежда същия но като го отвориш и видиш сензора вътре който всъщност е жажната част не прилича на Боша. И такъв дебитомер взех от колегата Neokill от неговата кола сложихме го на моята и пробвах на първа и втора стигна прекъсвача но на трета светна лампата на 6500 така че не приказвам наизуст а от опит.
                  156 1,8 ТS 99
                  Nissan Murano 2005

Comment

Нека дискусията върви с нормален тон. Всеки има гледни точки и мнения, няма смисел от хабене на нерви и както не веднъж съм споменал, всеки си има глава на раменете, сам решева как да си я счупи.

Ако започнете с обиди един към друг, ще съм принуден да трия мнения и да заключа темата.
                    sigpic
                    Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
                    " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
                    "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

В темата никой не хвали евтиния вариант на HOFFER за 115 лв. Ясно е, че той не е препоръчителен.

Въпроса е, че дебитомер BOSCH (оригинален) се намира за 265 лв. в Алекс Ауто ... това е!

Да не се повтарям по няколко пъти и да обобщим темата:

BOSCH оригинален с холограмен стикер == 518 лв.
                      BOSCH оригинален без холограмен стикер == 265 лв.
                      HOFFER (само опаковката е на HOFFER), а вътре дебитомер на BOSCH == 218 лв.
                      HOFFER (изцяло тяхно производство) == 115 лв. (не е препоръчителен)

Това е ... всеки сам да преценява какво да купува. Аз моя избор го направих, а гледам , че и други са направили същия и не се оплакват. В края на краищата си купуваме дебитомер, а не опаковка за дебитомер!

Друг е въпроса, че може да се смени само сензора без кожуха, което още повече сваля цената.

Тези дни, като си сложа BOSCH-а, ще направя коментар ...

Comment

"Не си ме разбрал не съм имал в предвид ежтин Бош а евтин дебитомер Хофер външно изглежда същия но като го отвориш и видиш сензора вътре който всъщност е жажната част не прилича на Боша. И такъв дебитомер взех от колегата Neokill от неговата кола сложихме го на моята и пробвах на първа и втора стигна прекъсвача но на трета светна лампата на 6500 така че не приказвам наизуст а от опит."

И при мене точно това се случи
                        Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.

Comment

И друго ... в крайна сметка сме се събрали да си помагаме, а не да си продаваме части един на друг или да търсим изгода от форума, нали?

Comment

Първоначално публикувано от boian
                            "Не си ме разбрал не съм имал в предвид ежтин Бош а евтин дебитомер Хофер външно изглежда същия но като го отвориш и видиш сензора вътре който всъщност е жажната част не прилича на Боша. И такъв дебитомер взех от колегата Neokill от неговата кола сложихме го на моята и пробвах на първа и втора стигна прекъсвача но на трета светна лампата на 6500 така че не приказвам наизуст а от опит."

И при мене точно това се случи
                            Точно Хофер-а, който е цял, като го отвориш, вътре е точно 1:1 елемент на Бош, както е първия (оригиналния) монтиран на колата.
                            То дори няма никаква разлика и на външен вид.
                            Да не говориш за елемент на Хофер

пп. НЯМА оригинален дебитомер Бош само елемента.
                            A20DTH ЖТД ама не баш
                            1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                            Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

Първоначално публикувано от wwweb
                              И друго ... в крайна сметка сме се събрали да си помагаме, а не да си продаваме части един на друг или да търсим изгода от форума, нали?
                              156 1.8 TS

Comment

Не знам за какво е този спор, след като колегите с Бош по 265 лв. казаха вече, че са си съвсем наред дебитомерите. Просто цената се определя от търсенето и предлагането, а не от производствената цена на продукта или вложените в него материали. Досега не е имало предлагане на читави дебитомери и затова Бош са ги продавали по 518. Аз ако продавах дебитомерите и нямаше друг вносител щях да ги продавам по 1000 лева.
                                2014: Deutschland über alles

Comment

Working...
                                X